Urejanje osebnih nastavitev

  1. Domov
  2. Urejanje osebnih nastavitev

Kaj lahko storite s svojimi podatki?

V naših podatkovnih bazah hranimo podatke o računih, ki vključujejo informacije o posameznih društvih. Vsi podatki so pod popolnim nadzorom.

Izberite pravico, ki jo želite uveljaviti. Ko boste oddali svojo zahtevo, vam bomo posredovali povezavo za potrditev identitete in šele nato boste lahko zaključili s procesom oddaje zahtevka.


V naslednjem delu lahko vklapljate in izklapljate dodatne funkcionalnosti na spletni strani.


Google Analytics

Na naši spletni strani se uporablja storitev Google Analytics. Storitve iz tega razdelka omogočajo Lastniku, da spremlja in analizira spletni promet in se lahko uporablja za spremljanje vedenja uporabnika.

Google Analytics je spletna storitev za analizo, ki jo zagotavlja Google Inc. (»Google«). Google uporablja zbrane podatke za spremljanje in preučevanje uporabe te spletne strani, za pripravo poročil o svojih dejavnostih in njihovo skupno rabo z drugimi Googlovimi storitvami. Google lahko zbrane podatke uporabi za kontekstualizacijo in prilagajanje oglasov v lastnem oglaševalskem omrežju. Zbrani osebni podatki: piškotki in podatki o uporabi.
Obvezni piškotki

Na strani se uporabljajo tudi piškotki, ki so obvezni za pravilno delovanje spletne strani. Teh se ne da izklopiti. Služijo shranjevanju stanja seje na strežniku, varovanju pred spletnimi napadi ipd.

Pri pisanju zahtevka se lahko nanašate na naslednje postavke urejanja osebnih podatkov:

  • Želim dobiti vse svoje osebne podakte, ki jih hranite
  • Želim ugovarjati obdelavi svojih osebnih podatkov
  • Želim posodobiti svoje osebne podatke
  • Svoje osebne podatke želim prenesti drugam
  • Zahtevam izbris vseh svojih osebnih podatkov, ki jih hranite
  • Želim preklicati svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov